lauantai 12. heinäkuuta 2014

Ripsien ja kulmien värjäys + Jane Iredale

Käyn yleensä kauneusavaimella värjäyttämässä ripset ja kulmat, nyt siellä oli kesälomat meneillään ja päätin aamulla et pitäis saada ripset ja kulmat värjättyä. Soitin muutamaan paikkaan ja comfort salonilla löytyi iltapäiväksi aika, sinne siis!
Oli kiva käydä jossain missä ei ole ennen käynyt, tosin pienellä varauksella tietenkin, onhan se aina vaikeaa kun pitää vakkarista vaihtaa ja uskaltautua tuntemattomaan :D
Todella hyvää asiakaspalvelua, ihanasti sisustettu paikka, ammattitaitoista sekä nopeaa. Olin todella tyytyväinen kulmiin ja ripsiin! Sitten ihan yllätyin kun hän meikkasi mut samalla kun esitteli mulle jane iredalen meikkejä. Mineraalipohjaa, aurinkopuuteria, huulipunaa ja huulikiiltoa! Olo oli aivan erilainen kun muutamassa minuutissa mut meikkasi ja peitti "virheet" kasvoilta. Lopputulos oli mielestäni erittäin hieno, ihastuin todella paljon tähän mineraalipohjaan, niin pehmeä ja hyväntuntuinen iholla eikä sotke! Mä en yleensä jaksa meikata joka päivä, toisin sanoen meikkaan aika harvoin, enemmänkin tulee juuri ripset ja kulmat laitettua ja kesäks otan siitäkin lomaa värjäyttämällä ne. Mutta niin ihana lopputulos tuli tuolla mineraalipohjalla että sitä voisinki helposti pyöräyttää joka päivä kasvoihin! Plussana että se samalla hoitaa ihoa ja suojaa, siinä on myös suojakerroin 20! Täältä löytyy lisää tietoa kyseisestä tuotteesta.


Hintansa takia en sitä siltä istumalta ostanut vaikka kovasti teki mieli vaan niinkuin yleensä isompien/kalliimpien hankintojen kohdalla haluan mietintä aikaa sekä tietysti lukea muiden kokemuksia myös.

Tietoa jane iredalen meikeistä löytyy tosiaan janen nettisivuilta.
Sitten täältä löytyy myös käyttäjäkokemuksia: 

Tuotteissahan on erittäin paljon hyviä puolia joka selittääkin hieman miksi hintaa löytyy, tosin tuotteet ovat myös erittäin riittoisia joten ei ne loppupeleissä kalliiksi tule, laadustahan joutuu maksamaan. Esimerkiks tuo mineraalipohja oli 71e ja kestää päivittäisessä käytössä puolisen vuotta niin se olis 11,83e/kk. Niin ja sitten siihen saa ostettua täytön ja se maksoi muistaakseni noin 60e eli sit se ois 10e/kk.


Teksti jane iredalen esitteestä:

-Virheetön ja luonnollinen peitto
-Ei tuki ihohuokosia
-Hypoallergeeninen
-Dermatologisesti testattu
-Tuotteita tai raaka-aineita ei ole testattu eläimillä
-Suojaa ihoa ympäristön haitoilta
-Tuotteissa ei käytetä mineraaliöljyä, talkkia, eikä synteettisiä väri- tai säilöntäaineita kuten 
FD&C - väriaineita
-Tuotteet ovat hajusteettomia
-Teemme yhteistyötä Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen kanssa, tuotteet löytyvät Allergiaportaalista.

Nyt siis syvästi harkinnassa ostaisko tuotteen, kovasti tekis mieli mutta hintavertailua teen ja katson josko sais vaikka ulkomailta tilattua halvemmalla. :


Lisäys 12.7.2014

Löysin eri nettisivuja joista voi tilata ulkomailta, luotettavaksi osoittautui salonskincare 
Siellä näytti olevan paljon muitakin ihonhoitotuotteita, meikkejä ym. Sieltä siis tilasin tyhjän rasian (tämän) £9.48 (noin 11.50e) puuterin täyttöpaketti (tämän) £23.66 (noin 30e) ja puuterisiveltimen, joka on aivan ihana ja pehmeä! (tämän) £20.93 (noin 25.50e). Postikulut tulivat £13.74 (noin 17e) Yhteensä kaikki tuli postikuluineen maksamaan £67.82 eli 87.40e, maksoin sen siis luottokortilla ja siitä oli veloitettu tuo summa. Valuuttamuuntimella kun katsoin niin tulis 82.31e joten ehkä siinä ei ole juuri päivän kurssi kohdillaan tai sitten menee jokin valuutanmuunnin maksu kun maksaa kortilla, en tiedä. Mutta minusta ihan kohtuuhinnalla sain mitä halusin, puuterin hinnaksi tuli siis noin 40e tällä kertaa kun tilasin sen rasian, mutta ensi kerrallahan saan tilata pelkän täytön jolloin sen hinnaksi tulee vajaat 30e.

Toimitus oli myös erittäin nopeaa, tilasin tuotteet sunnuntaina 6.7 ja jo torstaina 10.7 sain hakea postin paketista! Tullimaksuahan tuotteisiin ei tule kun tilaa Euroopasta, tuotteet siis tilasin Englannista.
Olenkin nyt käyttänyt tuotetta ja olen erittäin tyytyväinen ostokseeni! :)


Mukana tuli myös kiva säilytyspussi sekä puuterivippa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti