perjantai 6. kesäkuuta 2014

Buzzador: Hälsans Kök KebabPääsin siis ensimmäistä kertaa nyt kokeilemaan Buzzadorin kautta ja kokeilussa on Hälsans Kök Kebab-tuote joka on kasviskebabia. Päätimme kokeilla tuotetta tortillojen muodossa ja myös leivänpäälle.
Kebabit piti paistaa noin 10-12 minuuttia ja mitään mausteita ei lisätty sillä kebabit ovat valmiiksi maustettuja.
Meitä oli 6 jotka kokeili tuotetta ja tässä ovat mielipiteet tiivistettynä:

-Hyvää, maukasta
-Sopivasti mausteita
-Sopivan kokoisia paloja
-Sopi hyvin tortillaan
-Koostumus yllättävän lähellä lihaa
-Oli ihan syötävää, ei kuitenkaan voita lihaa
-Oli hyvää, voi ostaa toistekkin
-Ei sitkeetä
-Ei liian rasvaista
-Hyvä rakenne, karkea
-Parempaa kuin tavallinen kebab

Käyttövinkkejä: Leivänpäälle, tortillaan, riisin kanssa, risottoon, lämmin salaattiin...

Hälsans Kök Kebab tuotteet ovat uutuuksia ja näin ollen Vaasassa Prisman pakastekaapista näitä jo löytyi mutta ainakaan Kivihaan Citymarkettiin niitä ei vielä ollut tullut myyntiin. Pussi on kooltaan 280g ja Prismassa maksoi 4,32e/pussi.

Koska pidimme tuotteesta todella paljon niin päätimme tehdä uudestaan kebab tortillat perjantai-illan herkutteluksi tämän kokeilujakson aikana. Jatkossa tulemme varmasti myös ostamaan tuotetta, sen verran on hyvää ja sopii moneen eri ruokaan! Tosin hintahan on hiukan tyyris mun mielestä, mutta tuote yllätti koska yleensä en tykkää kasvisruuista kovinkaan paljon mutta tämä oli mielestäni parempaa kuin tavallinen kebab koska tämä ei ollut kovinkaan rasvaista ja erittäin hyvät mausteet.


Mikä Buzzador?
Buzzador on suosittelupalvelu jonka kautta saa ilmaiseksi tuotteita testattavaksi joista sitten "buzzaat" eli kerrot ystävillesi ja perheellesi sekä tässä tapauksessa kerron blogin kautta. Tavaraahan ei tule ovista ja ikkunoista vaan riippuen testattavasta tuotteesta niin profiilien mukaan etsitään sopiva testiryhmä joka pääsee sitten tuotetta kokeilemaan.

Tässä ote suoraan buzzadorin sivuilta:
Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.

Olen ollut vähän päälle vuoden mukana Buzzadorissa ja tämä oli nyt ensimmäinen kerta kun pääsin mukaan ja innollahan tähän kokeiluun lähdin! Joten ihan heti ei kannata lannistua jos ei pääse mukaan, kaikkien aika koittaa kyllä :)
Jos sinua kiinnostaa liittyä Buzzadoriksi voit olla minuun yhteydessä helmentaikaa ät luukku.com jolloin laitan sinulle kutsuviestin Buzzadorin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti