Ohje on helppo, melko nopea ja yksinkertainen. Erittäin hyvin maistui meidän neitoselle joka ei ole omenasta oikein välittänyt koska se on ollut niin kovaa niin maistui paljon paremmin kun se oli pehmennetty, päärynä on aina maistunut hyvin. Itse tein reseptin tuplana ja söin samalla sitä myös, ehkä hieman enemmän makua olisin kaivannut mutta hyvin upposi ja tämän kaveriksi sopisi täydellisesti kermavaahto :)
Tarvitset:
1 omenan
1 päärynän
1rkl rusinoita
1dl vettä
3 mausteneilikka (mulla ei ollu kaapissa niin maustoin Ceylon kanelilla mielummin)
Kuori omena ja päärynä ja pilko ne lohkoiksi. Laita hedelmät kattilaan, lisää vesi, rusinat ja neilikat (tai kaneli). Anna kiehahtaa ja sen jälkeen hautua hiljalleen 15 minuutin ajan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti