tiistai 6. tammikuuta 2015

Treenit WSC-ladies club & spa:ssa

Uusi vuosi ja uudet kujeet! :)

Olen päättänyt että vuosi 2015 on mun suuri muutos vuosi, niin ruuan kuin liikunnan suhteen. Ruokavalion aion muuttaa terveellisemmäksi ja tähän otin avuksi 2 viikon Foreverin detox- kuurin joka alkaa huomenna jonka joudun tekemään hiukan muunneltuna imetyksen takia, mutta pääasiassa lähdin siihen mukaan jotta saisi uusia terveellisempiä ideoita päivän ruokavalioon. Aloitin myös vuoden vähäsokerisella tammikuulla ja olen myös mukana Foreverin booty challengessa.

Olen myös ottanut haasteeksi 30 day AB challenge josta jo takana 12 päivää, tästä myöhemmin lisää!

Juttelin myös facebookissa Ainon kanssa joka pitää a-rou indiedays blogia, katsokaa ihmeessä, siellä on paljon hyviä vinkkejä treenaamiseen ja ihania ruokavinkkejä myös! Aino kertoikin että tänään on avoimet ovet tuolla Wasa Sports Club Ladies Club & Spa:ssa joka sijaitsee osoitteessa Kauppapuistikko 14b. Ainon innostamana lähdin sit tänään kokeilemaan monen vuoden tauon jälkeen kunnon liikuntaa. Menin Ainon pitämälle Bodyattack tunnille ja tiesitkö että bodyattack tunti vastaa 10km lenkkiä? Huh! Siltä se tuntuikin! Voin sanoa että kyllä oli rankkaa kun ei oo vuosiin mitään tehnyt ja synnytyksen jälkeen aivan rapakunnossa :D Mutta oli erittäin mukavaa ja todella kiva ja tehokas treeni! Kiitos Aino! :)


Sain myös loppuviikon tutustumiskortin salille ja tarkoitus olisi keretä edes muutaman kerran käydä ja ihan ajan kanssa, tänään oli mulla niin tiukka aikataulu etten kerennyt siellä muuta kokeilemaankaan.


Mukavaa oli saada hiukan omaa aikaa ja mies sai hoitaa neitiä sillä välin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti