sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Pääsiäismunajahdissa

Lapsille tein pääsiäiseksi pääsiäismunajahdin kotiin.. Helppoa, jep jep, edellisiltana neiti 4v nukahti vasta puoli 12, kesäaikaan siirtyminen on sekoittanu neidin rytmin totaalisesti, eikä kotioleilu auta asiaan, kun ei ole pakko herätä kl.7 aamulla. No, puoliltaöin sain piiloteltua herkut, piilot piti miettiä niin, ettei meidän koira tai kissat pääse niitä herkuttelemaan yön aikana.
Joten paikoiksi valikoitui kaapit ja laatikot, sekä seuraavana aamuna, neitien syödessä aamupalan sain vielä piilotettua viimeiset tyynyn alle.


Aamupalan jälkeen alkoi etsintä, tähän olin tehnyt heille muutaman säännön, jotta molemmat saisivat etsiä, oppisivat odottamaan, jakamaan ja auttamaan. Tämä toimi todella hyvin, molemmat sai etsiä yhtä monta kertaa ja tytöt nautti todella paljon ja heillä oli kivaa.


Tytöt pääsivät myös isovanhempien pihalla etsimään herkkuja.

Ihana pääsiäinen on ollut, mutta kyllä mä niin kaipaisin jo normaalia arkea. Tuntuu että ei meinaa jaksaa kun tytöt ei ole tarhassa. Virikkeitä pitäisi olla niin mahdottoman paljon että eivät riitelisi ja kiukuttelisi, äitiä ei jakseta kuunnella ja kavereita on ikävä. Kyllä alkaa normaali arki kuulostamaan herkulliselta nyt 😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti