tiistai 24. maaliskuuta 2015

Yoogaia-nettipalvelu + lukijoille 14 päivän ilmainen koodi!

Sain Buzzadorin kautta kokeilla Yoogaia nettipalvelua 30 päivän ajan. En ensimmäisinä päivinä kerennyt ollenkaan kokeilemaan mutta nyt olen kokeillut esim. Hatha Joogaa joka oli todella hyvä juuri minulle, tosi paljon venytyksiä ja tommosta rauhallista menoa. Helppoa ja todellakin kivaa! Itse en taivu paljo yhtään minnekkään ja näytin varmaan aivan jäykältä kanalta, mutta mikäs siinä kun kukaan ei nää niin voit ihan rauhassa tehdä eikä tarvi hävetä! :D
Mä tein näitä kun sain neidin päikkäreille niin sain ihan rauhassa keskittyä, toki se myös tuossa leikkien menee mutta pystyn ite keskittyyn paremmin kun neiti nukkuu.
Parasta tässä siis on se että voi tehdä kun itselle sopii. Toki aina kotitreenien huono puoli on se että pitää saada itseään niskasta kiinni ja myös tehdä ne. Siihen voi sit vaikka laittaa itselleen kalenteriin päivät kun sopii itsensä kanssa että mitkä päivät tekee näitä. Hyvä vaikka myös laittaa mies menemään lapsen kanssa vaunulenkille tms jotta saa rauhassa tehdä :)


Mulla löyty kotoota joogamatto mutta ei se hirveesti oo kulumaan päässy ;)

"Yoogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu, jonka valikoimassa on jooga-, pilates-, syvävenyttely- ja kahvakuulatunteja.
Yoogaian livetunneilla osallistujat saavat halutessaan henkilökohtaista ohjausta web camin kautta.
Jos et päässyt livetunnille, voit katsoa tuntitallenteen kun sinulle sopii
Tunneilla osallistujat eivät näe toisiaan." lähde

Voit siis katsoa livelähetyksiä tunneista tai katsella niitä kun sinulle sopii, helppoa ja kätevää! Ei tarvitse kotoa lähteä mihinkään vaan voi tehdä kun itselle sopii!
Tunteja on suomeksi ja englanniksi. Eikä haittaa vaikket englantia osaisi, hyvin pysyy mukana jo pelkästään katsomalla :)
Tässä muutama kuva Hatha-joogasta :)
Sori huono kuvanlaatu kun mä kytkin tietokoneen telkkariin ja katoin siitä niin nappasin sit kuvat telkkarista :D

"Vuoden Liikuntatuote 2014
Yoogaia on juuri voittanut yleisöäänestyksen Vuoden Liikuntatuote 2014 -kilpailussa. Kerrassaan mahtava suoritus!"

Kaikille blogin lukijoille ilmainen Yoogaia kokeilu 14 päivän ajan koodilla YOOGAIATRIAL2015 (koodi on voimassa 1.4.2015 asti). Rekisteröidy mukaan tästä! Kirjoita ensiksi tiedot ja paina rekisteröidy jonka jälkeen kirjoitat kampanjakoodin!
Nyt suosittelen kaikkia kokeilemaan! :)


Mikä Buzzador?
Buzzador on suosittelupalvelu jonka kautta saa ilmaiseksi tuotteita testattavaksi joista sitten "buzzaat" eli kerrot ystävillesi ja perheellesi sekä tässä tapauksessa kerron blogin kautta. Tavaraahan ei tule ovista ja ikkunoista vaan riippuen testattavasta tuotteesta niin profiilien mukaan etsitään sopiva testiryhmä joka pääsee sitten tuotetta kokeilemaan.

Tässä ote suoraan buzzadorin sivuilta:
"Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa."

Jos sinua kiinnostaa liittyä mukaan Buzzadoriksi ota minuun yhteyttä sähköpostitse:
helmentaikaa ät luukku piste com
ja laitan sinulle kutsuviestin sähköpostiin.

Tämä on minun toinen buzzaus, ensimmäinen oli Hälsans Kök kebab kokeilu, voit lukea sen täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti