perjantai 13. helmikuuta 2015

Uunimunakas (myös sormiruokailijoille)

Sain yhdestä vauvaryhmästä ihanan uunimunakas ohjeen joka on erityisesti sormiruokailijoille tarkoitettu, hyvin se maistui mulle myös kun laitoin omaani hiukan suolaa päälle :)

Tässä helppo ohje, itse tein sen tuplana:

Rypsiöljyä
2 dl sopivan pehmeiksi keitettyjä kasviksia
(esim. parsa-, kukka- tai ruusukaalia, kesäkurpitsaa, porkkanaa tai bataattia)
3 (luomu) kananmunaa
1 rkl vettä
mustapippuria

Voitele uunivuoka kevyesti rypsiöljyllä. Kaada keitetyt kasvikset vuokaan.

Riko kananmunat erilliseen kulhoon. Lisää vesitilkka ja hiukan mustapippuria. Sekoita nopeasti kananmunien rakenne rikki ja kaada seos uunivuokaan kasvisten päälle.

Kypsennä munakasta 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia.

Tarjoile haaleaksi jäähtynyt munakas sormiruokailijalle isoina annospaloina.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti