lauantai 7. helmikuuta 2015

Kanapihvejä (myös sormiruokailijoille)

Löysin kaupasta kananpojan jauhelihaa, en tiedä kuinka en tähän oo aikaisemmin törmännyt? :D

Tein niistä kanapihvejä ja niistä tuli kyllä tosi hyviä elikkä jatkossa teen näitä myös :)

Tässä ohje aikuisille: (jos et tee sormiruokailijalle niin tuplaa resepti)

200g kananpojan jauhelihaa
½ kananmuna
½ dl korppujauhoa
0,25 dl kermaa (ei pakollinen)
½-1 dl vettä
loraus öljyä
Valinnaisia mausteita, mä laitoin mustapippuria, valkosipulijauhetta, suolatonta grillimaustetta, kuivattuja sipulia, himalajan kristallisuolaa ym..

Sormiruokailijan pihvit:

200g kananpojan jauhelihaa
½ kananmuna
½ dl korppujauhoa
0,25 dl äidinmaitoa
½-1 dl vettä
loraus öljyä
Valinnaisia mausteita, mä laitoin mustapippuria, valkosipulijauhetta, suolatonta grillimaustetta ym.

Laita kulhoon mausteet ja korppujauho, lisää nesteet. Sekoita ja anna turvota hetki. Lisää kananmuna, jauheliha ja öljy. Sekoita ja muotoile pihvit, paista ne joko pannulla tai uunissa.


Meillä oli lisukkeena kukkakaalimuusia, paistettua halloumijuustoa ja salaattia, nam!


Tässä sormiruokailijan annos, loput pihvit pakastin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti