tiistai 10. helmikuuta 2015

Lifefactoryn eväsrasiat


Muistatte varmaan mun edellisen postauksen Lifefactoryn ihanista juomapulloista? Jos et lue se täältä.
Juomapullot on edelleen kovassa käytössä ja neidin tuttipulloihin tilasin verkkokauppa.comista nokkamukin nokat ja korkit.


Niin söpöt!! <3

Siskon tyttö täyttää viikon päästä ja toivoi lahjaksi Lifefactoryn juomapulloa, täti toteuttaa toiveet ja värin se sai valita itse :)


Nyt näiden ihanien juomapullojen kaveriksi on tullut eväsrasiat! Edelleen kaikki samat hyvät puolet kuin lasipulloissa, eli ei irtoile mitään myrkkyä joten ei muuta ruuan makua, helppo puhdistaa, ei tule naarmuja ym mihin ruokaa ja muuta jäisi kiinni, ovat pitkäikäisiä. Tiedäthän kuinka vaikea on puhdistaa muoviastioita, erityisesti rasvaisemmasta ruuasta, tiedät miten ällöttävältä ne näyttää hetken käytön jälkeen, jos et niin katso ihmeessä kuvat, yök! Mä en ainakaan enään säilö meillä ruokaa tai mitään muutakaan noihin, saatikka että söisin niistä! Puhtaaksi niitä ei saa, on kokeiltu!No onneks tähänkin löytyi ratkaisu ja nyt meillä on nämä söpöt ja ihanan värikkäät (jotka piristää mukavasti päivää!) eväsrasiat! Näitä voi laittaa uuniin, mikroon, jääkaappiin, pakastimeen, tiskikoneeseen..Kokoja löytyy 3 eri 240ml, 480ml ja 960ml ja eri värejä. Tuotteita voit siis tilata Big Small Companyn shopista ja Vaasassa Lifefactoryn tuotteita myy Life, tosin eväsrasiat ovat niin uusia että ne ei vielä ole sinne kerennyt myyntiin mutta varmasti vielä tulee. Myös verkkokauppa Sannas.fi myy näitä eli ainakin näistä paikoista voit itsellesi ostaa nämä ihanuudet! <3
Tässä hiukan kuvia teille ihasteltavaksi, huomaattehan miten ne sopii meidän pullojen kanssa yhteen? :)
Tykkää Big Small Companyn facebook sivusta täältä!

Eväsrasiat saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti