keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

Päivitystä

Blogia olen yrittänyt useasti päivittää, mutta homma on jäänyt vain ajatustasolle.
Ideoita on todella paljon, kuviakin on jo valmiiksi otettuna, jotenkin en ole vain saanut aikaiseksi. Viime vuosi kun meni miten meni, tästä myöhemmin lisää. Mutta nyt tuntuu että kipinä blogin päivittämiseen on vaihtunut roihuavaksi tuleksi, joten nyt on pakko alkaa tyhjätä päätään ja kirjoittaa.

Kaikenlisäksi nyt kun pitäisi suurimmaksi osaksi pysytellä vain kotona, niin ajattelin tämän olevan täydellinen aika päivitellä blogiin tekstiä, sen minkä kerkeen lastenhoidon ohella. Vaatii melkoisen paljon virikettä saada lapset viihtymään nyt kun eivät ole tarhassa, ja että eivät riitelisi kovinkaan paljoa, nyt kun ovat toistensa ainoat leikkikaverit.
Me ollaan leikitty piilosta, lapset rakentanut majaa, pelattu muistipelejä, dominoa, palapelejä, luettu kirjoja, askarreltu, piirretty ym. Näiden lisäksi toki ulkoiltu ja koiraa lenkitetty. Tietty ne perus kotihommat pitää hoitaa ja niitä tuntuu olevan nyt tuplasti enemmän kun ollaan vaan kotosalla.


Tytöt tekivät olkkariin majan, toinen olkkarinpöydän alle, toinen teki 
sohvatyynyistä majan ja koiramme Martta päätti kiivetä majan "katolle"


Onneksi kotoa löytyy laaja valikoima pelejä, tehtäväkirjoja ja 
kirjoja luettavaksi niin lapsille kuin aikuisillekin.


Mitä puuhaa te olette keksineet lastenne kanssa nyt näinä aikoina kun pitää pysytellä kotona?


Jos et jo seuraa, niin nyt kannattaa ottaa seurantaan jessicatestaa instagram-tili, sinne päivittelen tarinoihin eri tuotteita, tapahtumia, verkkokursseja ym. Sieltä löytyy siis paljon suosituksia ja myös muuta arkista elämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti