perjantai 28. heinäkuuta 2017

Kotimaiset voidedeot

Raskaus- ja imetysaikana kehoni herkistyi valtavasti, monet siihen asti käyttämäni tuotteet olivat jätettävä pois. Hyvä niin, sillä ilman sitä en varmaan olisi tutustunut luonnonkosmetiikkaan ja muuttunut niin paljon kuin nyt. Yhä enemmän kiinnostaa luonnonmukaiset, kehoa hoitavat (ei myrkyttävät) tuotteet. Elämä kun on muutenkin muuttunut valtavasti, niin toki minä siinä mukana.

Lopuksi kun alumiinia tuntui olevan lähes jokaisessa kaupan deodorantissa, päädyin käyttämään alumiinittomia. Toki niissä sitten oli kaikkea muuta ekstraa. Kainalot herkistyivät entisestään ja kokeiltuani useita eri tuotteita, tuloksetta, lopetin kokonaan deojen käytön, samoin monen muun kosmetiikkatuotteen.

Kesän alussa tutustuin ihaniin, kotimaisiin voidedeoihin. Alumiinittomia ja ainoastaan muutamaa raaka-ainetta käyttäen tehdyt raikkaat deot. Eteerisillä öljyillä saatu erilaisia tuoksuja niihin ja löytyi myös hajusteeton.
Valittavana oli mehiläisvahasta tehdyt deot sekä vegaaniset joissa mehiläisvaha oli korvattu mantelivahalla.
Tilasin yritykselleni (joka on kokenut valtavasti muutoksia viime aikoina, nyt enemmän kotimaisia ja luonnonmukaisia tuotteita ja tukien muita suomalaisia yrityksiä) näitä ihania voidedeoja Kaurilan Saunalta kokeiluun ja myyntiin.


Olen itse käyttänyt sitruunaruohon tuoksuista ja se on toiminut todella hyvin. Imetysaikana kun tuota hikeä tuppaa tulemaan enemmän kuin normaalisti :D

Nämä deot, kuten kaikki muutkin deot, suositellaan pestä pois yöksi.

Olen saanut todella hyvää palautetta näistä asiakkailtani ja teinkin uuden tilauksen nyt joten myynnissä myös uutena tuoksuna Appelsiinin kukka.


Voit tilata oman voidedeosi verkkokaupastani:

Tai tule käymään Ekokampaamo Mielissä, olen itse siellä välillä pitämässä kauppaa auki (kotisivuiltani näet ajankohdat koska olen paikalla, klikkaa tästä) ja muuten kampaamon omistaja Outi on siellä paikalla (ma-pe 9-16, illat ja la sopimuksen mukaan) joten voit käydä sieltäkin näitä ja monia muita ihania tuotteita ostamassa.

Uutuustuote Aprikoosi sekä Oliivi Shampoo Mielissä myytävänä
sekä Jalkakylpysetit.

Raikkaan tuoksuista kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti