lauantai 22. heinäkuuta 2017

Veden suodatus

Meillä on ollut käytössä (valitettavasti muovinen) Brita kannu (about 25e Prismasta), vaihtosuodattimet tais maksaa noin 5e/kpl. Kerran kuukaudessa vaihto, kannessa on päivämäärä muistuttamassa aina vaihdosta.
Se on ollut kyllä tosi hyvä! Se on ollut meillä koko ajan käytössä, keitetään kahvi ja teevesi siitä, koirille juomavesi, kukille vesi, keitinvesi ruokaan ja tottakai meille juomavesi ❤
Se on meillä koko ajan tuossa tiskipöydällä hanan vieressä. Miinusta tosiaan muovisesta kannusta sekä siitä että kun täyttää sen niin saa hetken odotella että se on suodattanut veden.
Lasten isä oli sitä mieltä et täysin humpuukia eikä ymmärtäny miten olin rahat tommoseen laittanut, päivän(!) käytön jälkeen veti sanansa takaisin ja myönsi et taitaapi tuo toimia kun on paljon paremman makuista vettä ❤ Ja niin se onkin, jotenkin pehmeempää.

Nyt yli vuoden käytössä ollut Brita kannu ja vaihtoehtoja tuli vastaan Facebookissa Freetoxaajat ryhmässä. Sitä kautta tutustuin Aqvaan, suomalainen yritys joka on kehittänyt suomalaiselle vedelle suodattimia.
Ryhmässä löytyi alekoodi Aqvalle joten tilasin meille keittiöhanaan suodattimen ja nyt saamme suoraan hanasta suodatettua vettä! Ihanan helppoa ja nopeaa. Pehmeää, raikasta vettä kaikille!
Siinä on myös vipu jota kääntämällä saat tavallista vettä, joten tiskatessa astioita et tuhlaa suodatinta, ihanaa kun kaikki ajateltu loppuun asti!

Tutustu tuotteeseen tästä.

Hanassa myös kolmas asento jolla saat tavallisen veden suihkuavaksi.

Aqvalta löytyy myös kylpyveteen lapsille suodatinpallo, suihkuun suodatin, LASINEN suodatinkannu ja paljon muuta. Tutustu Aqvan kotisivuihin tästä.
Suihkusuodatin tilattiin myös ja sen vaikutuksista kerron myöhemmin kun olen saanut sen asennettua ja kokeiltua useamman kerran :)

Liity Facebookissa Freetoxaajat ryhmään, saat paljon ihania vinkkejä puhtaampaan elämään, ja tosiaan alekoodi Aqvalle ja moneen muuhun paikkaan myös löytyy sieltä, esim. ihanaan foodinin verkkokauppaan, alla kuva omasta foodin tilauksestani.

Ps. tämä suola on parasta mitä saat ja se sopii täydellisesti suodatetun veden kanssa, helli kehoasi ja nauti laadukkaasta vedestä ja suolasta!

Puhdasta ja ihanaa kesää kaikille!

2 kommenttia:

  1. On kyllä hyvä, että tällaisiakin tuotteita löytyy nykypäivänä. Me olemme tarkkailleet vetemme laatua nyt hetken aikaa, ja uskon että päädymme jossain kohta myös vedensuodattimeen. Katselemme vielä vaihtoehtoja toki. Hienoa kuulla, että ero oli merkittävä ja vesi on pehmeämpää. Tätä mekin toivomme.

    https://www.pumppulohja.fi/category/77/vedensuodattimen-valinta

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä kätevä. Itse juuri kuulin mieheltäni, että hän on meidän mökillä huomannut vedenlaadun heikkenemistä. Vedensuodatin pitää varmasti sinnekin siis hankkia. Aiemmin ei meillä semmoista ole ollutkaan. Hintoja täytyy hieman tarkkailla. https://jalovesi.fi/vedensuodatuslaitteet/

    VastaaPoista