maanantai 11. syyskuuta 2017

Paras harja takkutukalle ja herkälle päänahalle

Nyt se löytyi! Nimittäin paras harja ikinä! Olen jo talvesta lähtien halunnut ostaa uuden harjan, olen kokeillut useita erilaisia, kaupan omia sekä tilattavia tuotteita. Aikaisemmin lemppari oli tangle teezer, mutta ei sekään enään tahtonut ajaa asiaansa kunnolla, etenkään kun meitä on nyt kolme takkutukkaa ja lapset eivät tykännyt ollenkaan siitä.
Lopuksi ostin Ekokampaamo Mielistä ekologisen harjan, hinta kirpaisi kyllä hiukan, mutta olihan se kokeiltava josko tämä olisi meille oikea harja. Ekologisiin tuotteisiin siirryn muutenkin koko ajan asteittain, joten se sopi tähän hetkeen oikein hyvin.


Sain ohjeeksi myös harjata enemmän päätäni, kun kerroin että hiuksia lähtee paljon. No silloinhan me juuri vältellään sitä harjaamista! Vaikka todellisuudessa pitäis harjata enemmän, hyvällä harjalla, koska se hieroo päänahkaa samalla. No eihän se auttanut kuin kokeilla tätä ohjetta vaikka se kuulosti kummalliselta, tähän asti olin välttänyt mahdollisimman paljon hiusteni harjaamista kun en kestänyt sitä määrää mitä hiuksia lähtee. Toki tiedän että suuret elämänmuutokset ym vaikuttavat 3kk päästä hiustenlähtönä.

Olen käyttänyt harjaa nyt muutaman kuukauden ja olen rakastunut! Ihan täysin! Omiin hiuksiini kun kokeilin niin huomasin jo ekan kerran jälkeen että hiuksista tuli kiiltävemmät ja näyttivät paljon paremmilta, takutkin sai helposti siloteltua pois, etenkin tuon takkuisen suihkutukan :D Hiuksia myös lähtee mielestäni vähemmän kun tällä harjaa, se tuntuu paljon hellemmältä vaikka onkin puolet tehokkaampi nopeudessaan harjata takut pois.

Suihkun jälkeinen takkutukka :D

3 vuotiaalleni sekä kohta 2 vuotiaalleni tytöilleni kokeilin tätä harjaa myös. Ongelma heidän kanssaan on että he eivät halua minun ollenkaan harjaavan heidän hiuksia, koska ne ovat täynnä takkuja, niitä tulee koko ajan lisää ja pakkohan ne on selvittää pois.
Siskoni tokaisi kerran että mun pitää uittaa hoitoaineessa ja hoitosuihkeella heidän hiukset, takut oli jäätävän kokoiset. No eipä tarvinnut, en tajunnut tuolloin ottaa siitä takkupeikosta kuvaa. Kokeilin uutta harjaa heidän hiuksiin, ensimmäistä kertaa istuivat kiltisti ja odottivat loppuun asti että sain hiukset harjattua, ei itkua, ei huutoa, ei kipua. Ihan huippua! Hiuksista tulee niin upeat ja kiiltävät tällä harjalla!

Tyttöjen aamutakku tukat, eikä ole edes pahimmasta päästä ;)

No mistä voit tätä ihanuutta ostaa ja mitä se maksaa?

Ekokampaamo Mielistä, osoite: Raastuvankatu 32, 65100 Vaasa


Hinta on 28e ja se on koko sen rahan arvoinen! Olen nähnyt näitä myös muissa paikoissa myynnissä ja suositushinta on 40e joten nyt voit sen ostaa paljon halvemmalla!

Harjan merkki on Less is More ja kaikki harjat ovat käsintehtyjä Saksassa. Harjaan käytetään vain parhaimpia raaka-aineita. Luonnonkuminen pohja sekä nylonpiikit, sopii myös erinomaisesti föönaukseen ja kestää hyvin kuumuutta. Hiukset saa hyvin sileäksi ja suoraksi, erittäin kaunis ja ekologinen harja.

Harjalla on väliä! Kun satsaa kunnon harjaan luonto, hiukset ja keho kiittää! Tässä on todella hyvä tuo lisäharja jolla sen saa puhdistettua käytön jälkeen tai edes säännöllisin väliajoin ja helppo pestä pienellä vesimäärällä.
Suurin osa on luonnonmateriaalia, nylonpiikeissä ei ole mitään maalia joka irtoilisi tai menisi rikki, koko nylonpiikki on lukittu harjan tyynyyn joten se ei painu sisälle vaan tyvessä on stoppari se on usein harjoissa ongelmana että ne jäävät sinne sisälle. Tyyny on pehmoinen ja lapionmuotoisella harjalla on todella helppo ja miellyttävä harjata myös hiuspohjaa. Eli se ei satu ja se ottaa isommalle alalle ihoa, eli ei raavi eikä tee muutakaan "tuhoa" hiuksiin tai hiuspohjaan.

Ihania harjaushetkiä kaikille!

Käy siis Ekokampaamo Mielissä (Raastuvankatu 32, 65100 Vaasa) ostamassa omasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti