keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulupussi-keräys

Vaasassa on torstaina ja perjantaina 18-19.12 joulupussi-keräys jossa kerätään vähävaraisille ruokaa, hygieniatuotteita ym. Näin saadaan myös heille mukava joulu!

Haastan siis teidät kaikki lahjoittamaan joulupussiin, sitten haastat ystäväsi, sukulaisesi, yrityksen... Näin saadaan paljon auttajia ja paljon apua! Se voi olla juuri niin pieni tai suuri apu kuin itse haluat, mikään apu ei ole niin pieni että se kannattaisi jättää tekemättä!

Kiitos kaikille jotka osallistuvat! <3Seuraava teksti on joulupussin fb sivuilta kopioitu:

Hei, Te siellä!!

Toisitko pienellä eleellä apua lähimmäiselle? Vähävaraisille, sairaalle, vanhukselle, perheille, lapsille? 

Joulu lähestyy ja on antamisen aikaa. Voit nyt luoda iloisen ja sydämellisen joulun kotiin, jossa se on vain unelma. JouluPussilla, joka voi olla ainut lahja ja mahdollisuus selvitä joulun juhlapyhistä yli. Tule siis mukaan Vaasan lähimmäisyhdistyksen riveihin ja tuo mukaan ystäväsikin!

JouluPussiin kerätään pääasiassa RUOKAA: Jouluruoka, arkinen ruoka, säilykkeet, hedelmät ja mitä tahansa tuoretta ja hyvää syötävää! 
Kaikenlaiset hygieniatarvikkeet ja tuotteet otetaan myös lämmöllä vastaan. Näin välitämme iloa, helpotusta ja sydämellistä joulua, tuoden kaikille hyvän mielen. 

Tuotteet ja tavarat kerätään Palosaaren seurakuntakeskuksessa 18-19.12 klo 14-20 välisenä aikana.

Ota yhteyttä, meilaa, viesti, laita seinälle juttua, kutsu vapaasti ystäviä ja yrityksiä mukaan. Otamme vastaan myös lahjakortteja esim. elokuviin, pizzalle, kahvilaan- mihin tahansa, josta joku lähimmäinen voisi nauttia.

Apuamme tarvitsee jo yli 200 taloutta Vaasan alueella.
Voit myös auttaa toimintaa lahjoituksella tilille:
Lahjoitustili: FI46 4727 8020 0098 30, Vaasan Lähimmäisyhdistys ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti