lauantai 13. joulukuuta 2014

Blogi-ilta Hemgårdenilla


Olin 11.12.2014 blogi-illassa Hemgårdenin suklaatehtaalla, joka sijaitsee Vaasan keskustassa.
Ilta oli erittäin mielenkiintoinen ja saimme kuulla hienon historian Hemgårdenista, kaakaopavuista sekä kuinka laatusuklaata valmistetaan.Opimme myös miten suklaata kuuluu syödä, ensiksi sitä haistellaan, kuunnellaan minkälainen ääni tulee kun katkaisee palan, kun suklaata maistellaan annetaan sen sulaa suussa ja se oli mun mielestä tosi vaikeeta ku ois vaan halunnu purasta :D


Saimme maistella lukuisia eri suklaita, valkosuklaasta 85% tummaan suklaaseen asti! Todella mieletön ero näissä suklaissa oli, niihin kun vaikuttaa nuo prosentit sekä mistä kaakaopavuista ne on tehty ja missä kaakaopavut on kasvanut!


Lopuksi maistelimme vielä Hemgårdenin omia tryffeleitä, ihania Adlercreutzin kuulia (rommi-manteli) joista koko Hemgårdenin historia on lähtöisin, sekä todella hyviä piparkakun makuisia tryffeleitä ja vielä Sportin jääkiekkotryffeleitä, nam!

Voin sanoa että näiden maisteluiden jälkeen oli kyllä todella täynnä ja suklaakiintiö hetkeksi täytetty :D

Ostin kumminkin kotiinviemiseksi pussin Hyvää joulua-tryffeleitä jotka sisältää omena-kaneli tryffeleitä sekä piparkakun makuisia tryffeleitä.


Sit ostin myös kaks levyy tätä ihanaa Venchin suklaata joka on 75%, mä en yleensä oo edes tummansuklaan ystävä mut tää oli taivaallista! Toinen levyistä meni lahjaksi :)


Hemgårdenin omia tryffeleitä sekä näitä laatusuklaita voit ostaa heidän myymälästä joka sijaitsee suklaatehtaan yhteydessä osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 23 (rautatieasemaa vastapäätä, postin talossa) sekä joulupuodista joka sijaitsee Minimanissa! :)

Muiden bloggaajien tekstit illasta:

2 kommenttia:

 1. Oli kyllä todella kiva ja erilainen ilta :)

  Kiitos seurasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin oli, naisten unelma ilta kun saa suklaata syödä ;) Kiitos samoin! :)

   Poista