torstai 18. joulukuuta 2014

Joulupussi keräys jatkuu!

Kirjoitinkin jo eilen joulupussikeräyksestä ja kävin tänään viemässä oman pienen lahjoitukseni sinne.

Monet yritykset ovat hienosti lähteneet mukaan lahjakorttien ja ruokapussien kera. Myös monet yksityishenkilöt osaavat hienosti auttaa muita ja ovat tuoneet sinne ruokapusseja!

Todella mahtavaa että Vaasasta löytyy Lähimmäisyhdistys ja että vaasalaiset ovat valmiita auttamaan muita! Jatkakaa samaan malliin!

Joulupussikeräys jatkuu vielä huomisen joten vielä kerkeät jättämään oman avustuksesi ja auttamaan muita saamaan joulun! <3 Huomenna kl.14-20 voit viedä avustuksesi Palosaaren seurakuntakeskukseen.


Kaikkien kykenevien apua tarvitaan ja moni oli tuonut jo ruoka-apuja ym,
vapaaehtoisia oli myös auttamassa jakamaan ruokaa! :)

Luin myös koskettavia tarinoita joulupussin fb sivuilta joissa 5-vuotias iloitsee ruuasta ja vessapaperista, ei hienoista kännyköistä ja leluista vaan ruuasta!! Miettikää siis kuinka voitte auttaa näitä ihania lapsiperheitä, vanhuksia ja sairaita saamaan hyvän mielen!

Tämä siis on Vaasassa mutta muualta päin Suomea löytyy myös varmasti monia eri tapoja auttaa!

Tahdon myös tuoda esille Lähimmäisyhdistyksen hyväntekijän, enkelin ja kultaisen aarteen Karin Toivolan! Hänellä on uskomattoman hyvä sydän ja palava halu auttaa! Ottakaamme siis mallia ja auttakaamme lähimmäisiä!Hyvää joulua myös vähävaraisille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti