lauantai 4. lokakuuta 2014

Suolahaude

Tulehdusta, kipua..?? Kokeile suolahaudetta!
Mulla oli siis tossa kesällä aivan älyttömän kipee polvi, se on kyllä usein ennenki reistaillu, varasin sit ajan Aijalle joka on koulutettu jäsenkorjaaja ja hieroja. Se sit suositteli et teen ton suolahauteen pari kertaa päivässä parin päivän ajan ennenku tuun sinne siltä varalta et siinä olis joku tulehdus. Elikkäs tällä ohjeella mä tein:

Laita isoon kippoon 2 litraa vettä (21´c) ja sit laitat johonki toiseen astiaan 1dl tulikuumaa vettä ja sinne 6rkl karkeeta merisuolaa ja annat sen suolan liueta sinne noin tunnin ja sit kaadat sen sinne isoon kippoon ja sekotat hyvin. Sit laitat pyyhkeen tai kaikkein mieluiten harson sinne, kastelet sen kunnolla sit puristat vedet siitä mut älä liian kuivaks ja sit käärit sen kipukohdalle, mun tapaukses polven ympärille ja kelmua päälle niin pystyy hyvin liikkumaan kans ettei tarvi istuu ja kökkiä koko aikaa. Eli tunnin pidät sitä siinä. Mulla tahtoi valua vähän vettä siitä alhaalta niin laitoin vielä talouspaperin palasen pitkulaisena siihen alaosaan että ei ollu lattiat sit ihan märkänä :)Sit se vesi siinä kipossa säilyy 4 päivää, kun vaan laittaa kannen päälle! Sit käytön jälkeen huuhtelee sen harson kunnolla kylmällä vedellä ja laittaa kuivumaan niin voi käyttää sitä uudestaan sit. Sen harson ei tarvi olla kuiva vaan pääasia on ettei laita sitä sinne kippoon lillumaan vaan pitää tosiaan huuhdella kunnolla ja laittaa kuivuun. Koska jos siellä on tulehdus niin ne kuona-aineet (vai mitkä lie) imeytyy siihen harsoon ja jos sen sit laittaa sinne kippoon sellasenaan niin sit sä seuraavan kerran siirrät sen tulehduksen takas, siks tärkeetä että huuhtelee. :)Tuossa on kuva siitä kun laitoin sen mun polveen.

Tässä linkissä myös ohje suolahauteeseen, noidannuolen hoitoon, kylmä- ja kuumakääreeseen.

Enkä voi muuta sanoa ku et toimii!! Tuon lisäks kävin sit tosiaan Aijalla hoidettavana ja näppärästi se tunnissa laittoiki sit koko jalan kuntoon ja muutama päivä meni siinä et polvi parani kunnolla ja johan pystyi taas käveleen ilman kipua! :)

Suosittelen siis kokeilemaan sekä suolakääröä että jäsenkorjausta ja Aijan ihania hierontoja!

Koti- ja Kiinteistöpalvelut Kela

Aija Kela 050-3313360
Esa Kela 040-5240741


Mukavaa ja kivutonta viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti