lauantai 25. lokakuuta 2014

Kotigastronomi

Kotigastronomi, mikä se on?Yritys on Marave joka löytyy Lahdesta. Kotigastronomilta löytyy laaja valikoima eri tuotteita, löytyy:

-Teetä
-Kahvia
-Mausteita
-Maustesekoituksia
-Marinadeja
-Kastikkeita
-Liemiä
-Salaattikastikkeita
-Ruokia esim keittoja ja patoja
-Dippejä
-Leivonta aineksia
-Herkkuja
-Keittiövälineitä ja -tarvikkeita


Tuotteisiin pääset tutustumaan täältä. Sieltä löytyy myös paljon reseptejä joista saa kivasti inspiraatiota ja vinkkejä mihin kaikkeen voikaan eri tuotteita käyttää.

Tuotteet ovat puhtaita ja korkealaatuisia sekä tuoreita joka takaa että aromit ovat tallessa jolloin tuotteita tarvitsee käyttää paljon vähemmän. Esimerkkinä dipit, pussissa on 60-70g, yhteen kermaviiliin laitat ohjeiden mukaan 4-6tl, joten yhdestä pussista tulee ainakin 5 kermaviilipurkkia. Suosittelen kuitenkin aloittamaan vähemmällä esim 2-3tl ja lisätä sitten oman maun mukaan lisää jos tarve. Itse käytän yleensä 3-4tl/kermaviili sillä yleensä se on minusta riittävästi, näin ollen saan ainakin 10 kermaviilipurkkia yhdestä pussista. Hyvä on jos antaa valmiin dipin maustua noin puoli tuntia jääkaapissa ennen käyttöä. Enään en osta dippejä kaupasta, kauan siellä hyllyllä ollu ja koko pussi pitää kaataa, kallistakin! Dippivalikoiman voit katsoa täältä.
Itse pidän tuotteista todella paljon, olen käyttänyt jo ainakin 5 vuotta Kotigastronomin tuotteita ja yhä vähemmän tarvitsee ostaa kaupasta, sillä pidän siitä että tiedän mausteiden olevan tuoreita eikä sisällä turhia lisäaineita ym. Esimerkiksi natriumglutamaattia (E621) ei ole missään tuotteessa. Myös suurin osa tuotteista on laktoosittomia, gluteenittomia ja suolattomia, löytyy myös vähälaktoosisia sekä maidottomia.


Itse tykkään paljon tuosta suolattomasta grillaus- ja yleismausteesta, sitä en ole edes kaupasta löytänyt, suolaa kun on muutenkin paljon joka paikassa niin suolaton (yleensäkin suolattomat mausteet) ovat minun mieleeni, saahan sitä suolaa sitten lisätä juuri sen verran kun haluaa, ilman piilosuoloja.

Tässä muutama esimerkki tuotteista:

Muffins-mix, sitä löytyy eri makuisina, on sitruunaa, suklaata, minttusuklaata ja tavallinen muffins mix.


Muffins-mix sitruuna jossa on seassa Fazerin sinistä. Muffins-mix ja seassa pätkis paloja


Muffins-mix ja seassa mustikkaa ja välissä vaniljakreemiä.Muffins-mix pussista tulee ohjeen mukaan noin 16-20kpl (riippuen mausta), itse olen saanut kyllä enemmän, olen siis tehnyt ihan normaalinkokoisia, eli taitaa tulla melko isoja muffinseja jos tekee vain tuon 16kpl.


Vaniljakreemi (löytyy 200g ja 400g) on paistonkestävä joten sitä voi käyttää esim piirakkaan, kakkuihin, kääretorttuihin..Texmex pata on minusta erittäin hyvän makuinen, ei kuitenkaan liian tulinen joten itse pystyy lisäämään tulisuutta siihen jos haluaa.Mun ehdoton suosikki on Lihapulla-aines (löytyy 200g sekä 400g), niin helppoa tehdä lihapullia tai lihamureketta ja niin hyvää! :) Lisäät vaan 1dl lihapulla-ainesta, 400g jauhelihaa ja 2dl nestettä, mä laitan yleensä kermaa nesteeks ja hiukan vettä ja sit lisäks laitan viell vähän suolatonta grillaus- ja yleismaustetta, sipulirouhetta (paahdettu) ja valkosipulirouhetta, nami!


Tuotteet tulevat pusseissa, näitä purkkeja voi tilata erikseen, löytyy kahta eri kokoa ja sirotinkannella tai umpikannella, kansia löytyy myös eri värisiä. Katso valikoima täältä.


Wiener Toffee ja Valkosuklaa-Amaretto maustekahvit, ne ovat olleet suosituimpia maustekahveja joita olen myynyt. Ovat myös riittoisia sillä laitat maustekahvia 1/3 osa ja tavallista kahvia 2/3 osaa.Itse pidän eniten Mustikka teestä, nyt tilasin viimeksi itselleni Uuniomena teen joka sopii hyvin näin lähenevän joulun kunniaksi.Nyt olen jo reilun vuoden ajan ollut itse jälleenmyyjänä ja pitänyt myös kutsuja.

Tuotteita voit tilata minun kauttani joko s-postilla (helmentaikaa at luukku piste com vain Vaasa ja lähialue), liittymällä minun Fb-rymään Jessican Kotigastronomi (jolloin näet ajankohtaiset tarjoukset sekä saat tiedon koska teen seuraavan kerran tilauksen) tai rekisteröityä asiakkaaksi jolloin tarvitset minun ID-tunnukseni joka on 18724, rekisteröitymään pääset tästä. Voit myös itse ryhtyä jälleenmyyjäksi, ota silloin yhteyttä minuun.

Tässä oli pieni esittely ja muutama tuote esiteltynä, lisää tuotteita voit katsoa verkkokaupasta, tuotteita kun löytyy yli 300!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti