Nyt oli vuorossa suolainen versio ja päädyin tekemään jauheliha-kasvis-juustopannarin :D
Pannukakkujauho on erittäin helppo ja nopea käyttää, hyvä olla kaapissa yllärivieraiden varalta ja muutenkin ;)
Tarvitset
1pss Myllyn Paras Pannukakkujauhoa
9dl maitoa
400g jauhelihaa + mausteita
1pss vihannessekoitusta (pakaste)
½prk fetakuutioita
500g juustoraastetta
Täytteet ja niiden määrät ovat valinnaisia.
1. Laita uuni 200´c.
2.Vispaa jauhopussi maidon kanssa ja anna tekeytyä sen aikaa kun teet täytteen.
3. Paista jauheliha + mausta mielesi mukaan (itse käytin suolatonta grillimaustetta).
4. Heitä sekaan vihannessekoitus ja jatka paistamista vielä hetki jotta vihannekset sulavat.
5. Kaada täyte leivinpaperoidulle korkeareunaiselle uunipellille.
6. Kaada päälle maito-jauhoseos.
7. Ripottele päälle fetajuustot ja juustoraaste.
8. Paista uunissa noin 25-35min alimmalla tasolla.
Nauti!! :)
www.hopottajat.fi/pannukakkujauho
http://www.hopottajat.fi/
Haluaisitko sinäkin hopottajaksi? Lue lisää täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti