sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Uudelleentäytettävät smoothie-pussit

Smoothieita olen tehnyt neidille nyt tosi paljon välipalaksi, on laitettu kiiviä, banaania, päärynää, avokadoa milloin mitäkin on ollut. Lisukkeeksi tilkka vettä mukaan niin on ollut hyvin juotavaa.
Ajatus lähti siitä kun törmäsin kaupassa näihin lasten valmis smoothieihin, valmis ruokia kun en halua lapselleni ostaa ja halvimmat sisälsivät vaikka mitä lisäjuttuja ja ne kalliimmat luomut olivat sit tosiaan kalliita ostaakseni niitä jokapäiväiseksi välipalaksi. Hintaluokka on siis pyörinyt 0.80-1.80e ja pussikoot vaihdelleet. Toki kokeilin ostaa muutaman Ellas kitchenin smoothiepussin ja neiti kyllä tykkäs niistä ja helppo oli antaa kauppareissun jälkeen ennen kotialähtöä se autossa ilman sotkuja. Halun tehdä mahdollisimman paljon ruuista ite jotta ne olis tuoreita ja tiedän myös sit mitä ne  sisältää.


Tilasin sitten Ipanaiselta My pouch- uudelleentäytettäviä smoothiepusseja 10kpl 14.50e (oli tarjouksessa silloin 12.50e). Löydät tuotteen täältä. Sivuilta löytyy myös hyvä video siitä kuinka pussit toimivat, kannattaa katsoa.


Vaihtoehtoja toki löytyy ja esim täältä löytyy hiukan kalliimmat (6kpl 33e) Squooshi-smoothiepussit.

Otettiin heti kokeiluun pussit ja tiskattuani ne huomasin että pussien kuivaamiseen halusin jonkun hyvän systeemin ja tähän toimii hyvin esim. Ikean kattilankansiteline (5.99e)


Tai vaikka tuttipullon telinekuivaaja (vai millä nimellä ne menee? :D)

(kuva lainattu netistä)

Smoothiet teen kätevästi tolla meidän smoothie twisterillä.

(kuva lainattu netistä)

Kokeilin suppilolla ja lusikalla täyttää smoothiepussit mutta kaikkein helpoimmaksi ja nopeimmaksi (myös vähiten sotkuisimmaksi) tavaksi päätyi Tupperwaren tommonen minikannu (maitokannu?). Sen laitan noin puolilleen ja kaadan siitä smoothiepussiin (muista laittaa smoothiepussin korkki kiinni ennenkuin täytät pussin!). Pussia ei kannata täyttää kokonaan kun muuten tulee yli siinä vaiheessa kun laitat pussin kiinni.


Tässä kaikki mitä käytän ja tällä tulee 2 annospussia täytettyä.

Pussi on todella kätevä avata ja sulkea kun siinä on tommonen minigrip tyyppinen avaus-/sulkutekniikka ja voi myös pakastaa, kannattaa vaan turhat ilmat painaa siitä pois niin ei kerry turhaan jäätä sinne.

Me rakastuttiin näihin pusseihin todella, niin helppoa ja nopeeta! Neiti rakastaa kun saa ite syötyä/juotua smoothiet hyvin ja mulle ihanaa kun löytyi taas ihana ja helppo välipala jonka voi ottaa mukaan minne vaan :)Nam! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti