perjantai 7. marraskuuta 2014

Forever Living


Forever Living tuotteet ovat ekologisia Aloe vera tuotteita. Tuotteita EI ole testattu eläimillä.

"Forever toimii yli 150 maassa kaikissa maanosissa ja on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija. Foreverin kaikki tuotteet perustuvat yrityksen omilla viljelmillä ekologisesti viljeltyyn Aloe veraan. Omien viljelmien ansiosta Forever voi valvoa koko tuotantoprosessia aina taimesta valmiiksi tuotteeksi asti, ja näin se pystyy takaamaan parhaan mahdollisen laadun. Ihmiset haluavat ottaa vastuuta omasta terveydestään, ja yhä useammat ovat kiinnostuneita luonnollisista ja etenkin ekologisista vaihtoehdoista. Forever on Pohjoismaiden suurin Aloe veraan perustuvien terveys- ja ihonhoitotuotteiden suoramyyntiyritys."  lähde

Olen itsenäinen Forever Living tuotteiden jälleenmyyjä ja olen lähtenyt kokeilemaan näitä tuotteita. Kirjoitan uuden postauksen myöhemmin (ehkä parin kk päästä?) jolloin voin esitellä teille paremmin tuotteita ja kertoa omia kokemuksia.

"Aloe Barbadensis Miller, laita nimi muistiin. Maailmassa on noin 400 Aloe-lajia, ja kaikilla on omat hyvät ominaisuutensa. Mutta ihmiskunta on rakastanut yhtä lajeista aikojen alusta lähtien: Aloe Barbadensis Miller. Meidän Aloe veramme.
Aloe vera on subtrooppinen kasvi, joka pystyy varastoimaan paljon vettä. Sen lehdissä on hidasjuoksuista geeliä, joka juuri veden lisäksi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aineita. Geeli voidaan juoda joko ravintolisänä tai sekoittaa muiden ainesosien kanssa erilaisiksi ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteiksi."  lähde


Olen todella innoissani tuotteista ja odotan kovasti että pääsen kokeilemaan kunnolla monia eri Foreverin tuotteita. Miksi valitsin Foreverin?

-Ekologisia luonnon tuotteita
-Tuotteita EI ole testattu eläimillä!
-Pidän Aloe vera tuotteista todella paljon
-Forever käyttää tuotteissaan ainoastaan Aloe vera geelin, ei kuorta ollenkaan jolloin tuote ei sisällä lainkaan aloiinia
-Laatu on minulle tärkeää
-90 päivän tyytyväisyystakuu kaikilla tuotteilla!
-Tahdon voida hyvin
-Tahdon näyttää hyvältä, sekä sisäisesti että ulkoisesti.
-Tuotteet sopivat vauvasta vaariin ja myös eläimille m.m. hevosille, koirille..
-Tuotteet ovat (kuulemani mukaan) riittoisia
-Tuotteet ovat monikäyttöisiä
-Olen kuullut todella paljon hyviä tuotekokemuksia monilta

No lista on loputon, mutta pointti tuli varmaan selväksi :)

Voit tutustua tuotteisiin täällä: http://foreverliving.fi/shop

Tuotteita voit siis tilata kauttani, esimerkiksi s-postilla helmentaikaa at luukku piste com
tai voit itse ryhtyä jälleenmyyjäksi ja saada mahtavia mahdollisuuksia!

Liity myös minun Facebook-sivulle: Forever Living with Jessica, sieltä löytyy ajankohtaiset tarjoukset, koska teen tilaukset, arvontaa ja paljon muuta kivaa! :)

Kun minun fb-sivuilla on 100 tykkääjää laitetaan arvonta pystyyn! :)

Seuraavan tilauksen teen 1.12 joten ilmoita tilauksesi minulle ennen sitä niin saat tuotteesi ennen joulua, muista että tuotteet ovat mainiot joululahjaksi! :)


(kuvat lainattu googlesta ja foreverin sivulta)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti